supply chain planner / coördinator

In de functie als Supply Chain planner ben je de schakel tussen de afdelingen inkoop, verkoop en productie.

Ben jij een planner met een echte aanpakkersmentaliteit? Ben je toe aan een volgende stap in je carrière? Hou je van verantwoordelijkheid, organiseren en plannen? Lees dan snel verder en solliciteer!

Voor wie kom je werken?

Zalmhuys Group is een internationaal actieve en vanuit meerde vestigingen opererende totaalleverancier van verse, diepgevroren en gerookte vis. Het verwerken van vis is een ambacht dat door ons gekoesterd wordt. Wij combineren onze jarenlange ervaring met de modernste productietechnieken om zo te allen tijde een kwalitatief hoogwaardig product te leveren aan onze klanten.

Wat ga je doen?

In de functie als Supply Chain planner ben je de schakel tussen de afdelingen inkoop, verkoop en productie. Door jouw kennis en kunde zorg je er voor dat je goed overlegt met alle betrokken partijen en altijd een stap vooruit denkt. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en speelt een belangrijke rol bij het optimaliseren van onze supply chain. Je zet je maximaal in voor de belangen van de organisatie.
dagelijks geef je orders aan alle afdelingen in onze bedrijven, stem je binnenkomsten van grondstoffen af met onze inkoopafdeling en ben je in contact met verkopers en klanten over de hele wereld.

Wat bieden wij?

Een uitdagende baan met veel verantwoordelijkheid en vrijheid. Werken in een open en informele omgeving waarin initiatief, ondernemerschap en lef gewaardeerd en gestimuleerd worden. Collegialiteit en samenwerking staan bij ons voorop. Er zijn mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling door scholing of opleiding. Uiteraard doe je dit tegen een marktconform salaris en goede secundaire voorwaarden.

Samengevat zijn dit jouw dagelijkse werkzaamheden:

  • Het maken van productieplanning
  • Het bewaken van de productieplanning
  • Het maken van afspraken over productietijden en gebruik van verschillende productielijnen
  • Het op de hoogte houden van de algehele organisatie over de huidige planning
  • Binnenkomsten van grondstoffen stem je af met de inkoopafdeling
  • Contact met verkopers en klanten over volumes op korte en lange termijn

Wat verwachten wij van jou:

  • Een HBO werk- en denkniveau
  • Goed analytisch vermogen en een gevoel voor cijfers
  • Proactieve en oplossingsgerichte instelling
  • Daadkrachtige, efficiënte en toegankelijke persoonlijkheid

Enthousiast geworden?

Dan komen we graag met je in contact! Solliciteer op deze vacature door je motivatiebrief met CV te sturen aan: j.devries@zalmhuys.com o.v.v. Supply Chain Planner/Coördinator