magazijn medewerker

Het lossen van vrachten, deze controleren, registreren in het computersysteem en in het magazijn plaatsen. Het leveren van goederen vanuit de magazijnen naar de werkvloer.
Bestellingen voor intern transport of voor klanten verzamelen en klaar zetten. Het ordenen, net/schoon houden en inventariseren van magazijn voorraad. Aangeven waar goederen nodig zijn en eventueel bestellingen plaatsen. Het bedienen en controleren van de dozenvouwmachine en kratzakmachine.

Wat verwachten wij van jou?

  • Je beschikt minimaal over MBO werk- en denkniveau
  • Je beheerst Nederlandse taal in woord en geschrift
  • Je bent Fulltime beschikbaar

Wat bieden wij?

Een uitdagende baan met veel verantwoordelijkheid en vrijheid. Werken in een open en informele omgeving waarin initiatief, ondernemerschap en lef gewaardeerd en gestimuleerd worden. Collegialiteit en samenwerking staan bij ons voorop. Er zijn mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling door scholing of opleiding. Uiteraard doe je dit tegen een marktconform salaris en goede secundaire voorwaarden.

Solliciteer nu!